Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олесь Старовойт

Вівторок, 1 квітня 2014, 11:19

Старовойт просить звільнити командира Беркута, начальника митниці Львівщини та інших чиновників (ОНОВЛЕНО)

Олесь Старовойт

Депутат Львівської обласної ради Олександр Старовойт звернувся до Голови ОДА Ірии Сех з проханням люструвати ряд чиновників Львівщини.

З таким звернення Олександр Старовойт звернувся сьогодні на пленарному засіданні Львівської облради, передає кореспондент Варіантів.

Потрібно звільнити тих, хто заплямував свої відомства корупційними діяльностями та відзначився «допомогою» у грудні 2013 – лютому 2014, звернувся Старовойт.

Зокрема, депутат попросив люструвати Ростислава Пацеляка (Командир Львівського БМОП «Беркут»), Дмитра Штикала (начальник Державної екологічої іспекції у Львівській області), Степана Ярмуса (ГУ держземагентства Львівщини), Михайла Сірківа (Держархбудконтроль Львівщини), Андрія Левика (начальник відділу охорони культурної спадщини ЛОДА), Євгена Толоху (Управління Укртрансінспекції у Львівській області), Мирослава Хом’яка (департамент екології та природних ресурсів), Андрія Багряка (ГУ юстицій у Львівській області), Сергія Попазогла (Начальник Львівської митниці Міндоходів) та Ярослава Скибу (ГУ Держміграційної служби у Львівській області).

Затягування вирішення цього питання, за словами Олександра Старовойта, громада розцінить як бажання косервування старої системи влади.

Натомість Ірина Сех заявила, що частина вказаних чиновників вже звільнена, а ще частина на лікарняних відпустках. Є також такі чиновники, які самі звільнилися з посад.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.