Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

держсільгоспінспекція

interbuh.com.ua

Четвер, 3 квітня 2014, 12:39

Сех взялася за звільнення начальника Держсільгоспінспекції Львівщини

держсільгоспінспекція

Голова Львівської ОДА Ірина Сех звернулася до Міністра аграрної політики та продовольства України Ігоря Швайки з ініціативою щодо звільнення начальника Державної інспекції сільського господарства у Львівській області Андрія Івасіва.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Ірина Сех зазначає, що численні звернення свідчать про систематичний тиск з боку Андрія Івасіва на працівників інспекції. Це і примус брати участь у корупційних схемах, безпідставне звільнення працівників інспекції, хабарництво тощо.

Також очільниця області підкреслила, що Державний комітет України із земельних ресурсів неодноразово був змушений ініціювати проведення службових розслідувань дій зазначеної особи. Як наслідок, на посадовця були накладені дисциплінарні стягнення, в тому числі і звільнення.

«Дії Івасіва А.Р. наносять пряму шкоду державним інтересам, негативно впливають на імідж державних службовців. Тому прошу ініціювати питання звільнення Івасіва з посади начальника Державної інспекції сільського господарства у Львівській області», – йдеться у листі голови Львівської ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.