Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олексій Балицький

Вівторок, 8 квітня 2014, 12:43

Львівська облрада перенесла питання про виконання угоди стосовно сланцевого газу

Олексій Балицький

З рішення стосовно видобутку сланцевого газу, яке ухвалили 3 жовтня минулого року виконано лише зміни до бюджетного кодексу.

Про це на сесії Львівської обласної ради повідомив голова екологічної комісії ЛОР Олексій Балицький, передає кореспондент Варіантів.

Балицький зазначив, що в угоді є корупційні схеми, тому попросив згідно з угодою, відповідальними як голів ОДА вважати Олега Сала та Віктора Шемчука, а Ірина Сех, за словами Балицького, не причетна до угоди.

Також не виконана одна з умов стосовно Грибовицького сміттєзвалища. У 2013 році його в рамках угоди мали профінансувати на 12 млн грн, а потім щорічно виділяти по 90 мільйонів гривень.

Крім цього, під час розгляду питання депутат Олександр Ганущин запропонував оцінити роботу уряду Азарова щодо угоди між державою Україна, "Шеврон Юкрейн Б.В." та ТзОВ "Надра Олеська" як незадовільну .

Проте цієї ініціативи не підтримали, як і самого питання. Петро Колодій відправив комісії доопрацювати це питання та розглянути його на наступній сесії.

Нагадаємо, 3 жовтня, депутати Львівської обласної ради погодили угоду про розподіл вуглеводнів в межах Олеської площі між компаніями Chevron і ТОВ "Надра Олеська"

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.