Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Сех

bit2bit.org

Четвер, 17 квітня 2014, 16:03

На Львівщині УДАР наїхав на "Свободу" та прирівняв її до КПРС

Ірина Сех

У Львівській області сьогодні формується влада однієї партії за найгіршими комуністичними зразками.

Про це йдеться в заяві ЛОО УДАР.

В УДАРі пояснюють, що уже два члена партії Свобода пройшли погодження на посаду заступників голови ЛОДА, хоча політичні сили Львівщини офіційно звертались до голови ЛОДА Ірини Сех з кадровими пропозиціями, пропонуючи розділити відповідальність за стан справ в області.

"Такий підхід до формування владної команди дуже нагадує радянські стандарти. Саме тоді право обіймати буду-яку посаду мали лише представники комуністичної партії", – відзначають в УДАРІ. 

УДАР також нагадує, що призначена на посаду голови ОДА Сех продовжує суміщати посади нардепа та державного чиновника.

"Громадські організації оприлюднили люстраційний список з 11 посадовців Львівщини, які повинні бути звільнені за спроби чинити перешкоди Євромайдану. Керівництво ж області, яке, нагадаємо, зараз належить до однієї партії, не зробило жодних зусиль, щоб виконати волю громади та домогтись звільнення дискредитованих чинуш", йдеться в заяві.

В УДАРі також відзначають сумнівну управлінську ефективність кандидатів на посади заступників голови ЛОДА.

"Один з них жодного дня не працював у владі і не має досвіду роботи у господарському комплексі. Другий – виходець з «багатого на кадровий потенціал» Бродівського району не працював на посаді вище рівня заступника голови РДА. Перед цим керівником апарату ЛОДА призначили заступника начальника фінуправління аж з Дніпропетровська, єдиною заслугою якого, очевидно, є квиток члена «правильної» партії", – йдеться в заяві.

Нагадаємо, Сех суміщає посаду голови ОДА і мандат нардепа з 2 березня, хоча ще в березні обіцяла здати мандат.

Погодженими заступниками Сех, за повідомлення львівських ЗМІ, є депутат облради Йосиф Ситник та юрист “Галсільлісу” Володимир Харчук. Керівником апарату Львівської ОДА є службовець з Дніпропетровська Мирослав Трещов. Водночас ряд ЗМІ повідомляли, що Трещов не є членом "Свободи".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.