Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Візз Ейр Україна

donetsk.ua

Середа, 23 квітня 2014, 16:40

Пасажири не можуть отримати гроші за квитки на скасовані рейси «Візз Ейр Україна»

Візз Ейр Україна

Пасажири скасованого рейсу Львів-Тель-Авів компанії «Візз Ейр Україна» не змогли отримати гроші за квитки, як це обіцяла компанія.

До Варіантів звернулись три пасажири одного із скасованих рейсів компанії «Візз Ейр Україна» напрямку Львів-Тель-Авів-Львів із скаргою про те, що у авіакасі їм відмовились повернути гроші за квитки, як це було обіцяно перевізником «Візз Ейр Україна».

«У туристичній фірмі, авіакаса якої замовила для нас квитки у «Візз Ейр Україна», нам сказали, що треба чекати до трьох місяців на повернення грошей. Іншою інформацією вони не володіють, бо у «Візз Ейр Україна» на всі звернення щодо повернення грошей не відповідають, а сама турфірма не може повернути грошей, бо немає таких сум. Також нам відмовились ці гроші зарахувати в рахунок купівлі квитків на рейси інших авіакомпаній», - розповів пан Юрій.

Нагадаємо, 4 квітня авіакомпанія "Візз Ейр Україна" повідомила про те, що відтерміновує відкриття бази у Львові, яке мало відбутися в кінці квітня 2014 року, а також скасовує анонсовані зі Львова рейси у нових шести напрямках.

"З пасажирами, рейси яких скасовані у зв’язку з тимчасовими змінами, контактують представники авіакомпанії. Цим пасажирам пропонують грошову компенсацію в повному обсязі", - зазначено у прес-релізі "Візз Ейр Україна".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.