Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

михайло коваль

Середа, 23 квітня 2014, 17:03

Українські, литовські та польські військові створять миротворчу бригаду

михайло коваль

Сьогодні у Львові пройшла робоча зустріч в.о. міністра оборони України Михайло Коваля з міністром національної оборони Республіки Польща Томашем Сємоняком.

Про це під час брифінгу заявив виконуючий обов’язків Міністра оборони України генерал-полковник Михайло Коваль, передає кореспондент Варіантів.

Вчора у Києві Михайло Коваль зустрівся з Міністром охорони краю Литовської Республіки Юозасом Олєкасом, а сьогодні  у Львові зустрівся з міністром оборони Республіки Польща Томашем Сємоняком.

Сьогодні у Львові міністри обговорили створення польсько-литовсько-української бригади.

"Нам потрібно вчитись у наших колег, тому що вони пішли вперед. Ми дещо відстали. Але ми не забуваємо принцип, що і свого не треба цуратись. Тому ми їм теж дамо дещо, чого немає у них. Сьогодні була розмова про співпрацю і про наші плани на три роки наперед", – заявив Михайло Коваль.

Нагадаємо, сьогодні на брифінгу генерал-полковник Михайло Коваль заявив, що рота 80-ої окремої аеромобільної бригади першою відбивала атаки під Слов'янськом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.