Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

парад вишиванок

vk.com

Четвер, 24 квітня 2014, 10:04

Сех закликала львів'ян утриматись від масових заходів з нагоди створення дивізії СС Галичина

парад вишиванок

Голова Львівської ОДА Ірина Сех закликала грмоадськість Львівщини утриматись від масових заходів з нагоди створення дивізії СС Галичина. 

«Я закликаю громадськість Львівщини, з огляду на ситуацію в державі, в умовах розпалювання сепаратистських конфліктів на сході України, у зв’язку із загрозою провокацій та диверсій, утриматися від масових вуличних заходів 28 квітня цього року, в день створення дивізії «Галичина», а також 27 і 29 квітня. Цю дату можна відзначити в інший спосіб – проведенням просвітницьких заходів, відвіданням ветеранів, молитвою за вояками, які відійшли у вічність», – зазначила Ірина Сех під час наради з керівництвом силових структур області з метою попередження можливих провокацій 28 квітня.

Про це повідомила пресс-служба Львівської ОДА.

Нагадаємо, понад 3 тисячі осіб підтвердили свою участь у Марші величі духу на честь заснування СС «Галичина» у Львові 27 квітня, близько 2 тис. - «можливо прийдуть».

Львівські політики поперджають про можливі провокації під час проведення Параду вишиванок. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.