Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

йосип ситник

П'ятниця, 25 квітня 2014, 13:10

Йосифа Ситника призначили першим заступником голови Львівської облдержадміністрації

йосип ситник

Йосифа Ситника призначено на посаду першого заступника голови Львівської облдержадміністрації та Володимира Харчука призначили заступником голови ЛОДА.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Їхні кандидатури погоджено Кабінеті міністрів України та в Адміністрації Президента України.

Йосиф Ситник народився 18 лютого 1972 року. У 1995 році закінчив Тернопільську академію народного господарства, отримавши диплом з відзнакою за спеціальністю «Адміністративний менеджмент». Із 1997 року працює у Національному університеті «Львівська політехніка», доцент кафедри менеджменту персоналу та адміністрування, кандидат економічних наук. У 2009 році отримав сертифікат Doctor of Philosophy, Ph.D. за спеціальністю економічні науки.

Депутат Львівської обласної ради.

Володимир Харчук народився 29 квітня 1987 року. У 2009 році закінчив юридичний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка. Працював в адвокатській компанії «Укрзахідюрсервіс». Із 2012 року працює на посаді юрисконсульта Обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Галсільліс».

Нагадаємо, в приміщенні Львівської обласної ради депутат Львівської обласної ради свободівець Йосип Ситник завдав тілесні ушкодження телеведучому та журналісту Дмитру Добродомову.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.