Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Сех

П'ятниця, 25 квітня 2014, 18:07

Загарія чекав разом із Колодієм на прийом Ірини Сех

Ірина Сех

Полковник Дмитро Загарія разом з головою Львівської облради Петром Колодієм цілий день чекали на прийом голови Львівської ОДА Ірини Сех, однак остання так і не знайшла часу для зустрічі.

Про це Дмитро Загарія повідомив у коментарі Варіантам.

«Зверніться до голови Львівської облради Петра Несторовича, ми разом чекали на зустріч з пані Сех. Однак після того, як я просидів в неї у приймальній з 10 до 22 години, Петро Несторович повідомив мені, що голова ОДА мене не прийме», – розповів Загарія.

Полковник також відкинув звинувачення Сех на свою адресу у співпрацю з Медведчуками.

«Як би я був в чомусь винний, то сидів в тюрмі. Коли Олег Сало був призначений начальником УМВСУ у Львівській області, я одразу ж написав рапорт на звільнення і перейшов на роботу першим заступником начальника міліції Львівської залізниці», – сказав Загарія.

Сьогодні Ірина Сех на брифінгу заявила журналістам, що Загарія був «правою рукою» Медведчука, а не зустрілась вона з ним, бо він не був в переліку записаних на прийом до голови ОДА.

Нагадаємо, що раніше львівські ЗМІ повідомили, що Дмитро Загарія призначений начальником ГУ МВСУ у Львівській області. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.