Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

sai.gov.ua

Вівторок, 29 квітня 2014, 14:32

Правоохоронці затримали водія-втікача, який збив 16-річну дівчину

Працівники ДАІ затримали водія, який у Львові збив 16-річну дівчину та втік із місця ДТП.

Про це Варіанатам повідомила прес-служба ДАІ у Львівській області.

Автопригода трапилась кілька днів тому на вулиці Володимира Великого.Водій легковика ВАЗ вчинив наїзд на дівчину-пішохода та поїхав із місця аварії.

Очевидці пригоди одразу ж викликали медиків та повідомили про ДТП у міліцію. Дівчину відвезли до лікарні, де у неї діагностували перелом ноги.

Спілкуючись із очевидцями, інспектори ДАІ з’ясували детальні прикмети  автомобіля. А одна із перехожих навіть встигла запам’ятатиномерний знак легковика.

Правоохоронці вирушили слідом за порушником і вже за кілька хвилин наодній із бічних вуличок виявили автомобіль із пошкодженнями,характерними після ДТП. Співпали й інші прикмети - колір, марка таномерний знак цього авто.

Втім, розшукати самого водія виявилось набагато складніше. Залишивши автомобіль на вулиці, чоловік «накивав п’ятами» і якийсь час усіляко намагався уникнути спілкування із працівниками міліції. Однак, вженевдовзі правоохоронці розшукали порушника.

Як вдалось з’ясувати, за кермом легковика ВАЗ був 50-річнийльвів’янин. За попередніми даними, саме він порушив Правиладорожнього руху та скоїв наїзд на школярку.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.