Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Тягнибок

Вівторок, 29 квітня 2014, 18:42

Під дверима львівської "Свободи" підпалили агітпродукцію Олега Тягнибока

Олег Тягнибок

Сьогодні під дверима офісу Львівської обласної організації ВО "Свобода", невідомі підпалили друковану агітаційну продукцію кандидата в Президенти України Олега Тягнибока.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ЛОО ВО "Свобода".

Зараз на місці злочину працюють слідчі управління МВСУ у Львівській області.

Як повідомив керівник Львівського обласного виборчого штабу кандидата в Президенти України Олега Тягнибока Андрій Холявка, задимлення під дверима офісу помітили працівники – саме  сьогодні тут вивантажили друковану агітаційну продукцію кандидата в Президенти України Олега Тягнибока. Це сталося приблизно о 16 годині.

"Працівниці офісу самотужки загасили полум’я, однак плакати знищено. Збитки підраховуємо. Зараз на місці злочину працюють працівники міліції. Звичайно, цей підпал – не випадковість, а політичний акт. Це – вибори, і, виглядає, що кампанія буде неспокійною і брудною. Вимагаємо від керівництва ГУ МВСУ у Львівській області якнайшвидше розкрити злочин та покарати зловмисників", – зазначив Андрій Холявка.  

Нагадаємо, в лютому партія УДАР заявляла про вибух біля офісу жовківського офісу партії, але міліція спростувала цю інформацію.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.