Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

конкурс краси

Середа, 30 квітня 2014, 11:56

В Львівській опері пройде фінал конкурсу краси

конкурс краси

7 травня о 19:00 у приміщенні Львівського оперного театру за титул найкрасивішої львів’янки змагатимуться 14 претенденток.  

Тематикою «Міс Львів 2014» є «Великі перегони краси», названі так на честь перемоги Валерії Никифорець (директора конкурсу) та Богдани Примак (Міс Львів 2012) у першому в Україні масштабному реаліті-квесті «Великі перегони».

Балетні постановки від шоу-балету «Мадрін» та оригінальні тематичні костюми, зроблять цей вечір особливим та неповторним.

Хороший настрій та незабутні враження забезпечать ведучі конкурсу: Фоззі, Еріка та директор гранд-шоу «Міс Львів» Валерія Никифорець.

Енергією та позитивом зарядить глядачів українська співачка, піаністка, танцюристка, переможниця конкурсу «Євробачення-2004» Руслана разом із Львівським хором, що здобув перемогу у вокальному проекті «Битва хорів» на «1+1», переможець телепроекту «Голос Країни 2» Павло Табаков, а також Наталка Карпа та Мія.

Кастинг «Міс Львів 2014» відбувся у нічному клубі «Rafinad People» й у ньому взяли участь більше 100 дівчат. Лише 14 із них змагатимуться за титул найкрасивішої. За результатами голосування також буде обрано «Міс глядацьких симпатій».

Дівчина, яка набере найбільшу кількість голосів на сайті 032.ua здобуде титул «Міс фото». А от красуня, яка найкраще проявить себе у власному соціальному проекті буде названою «Міс Добре серце».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.