Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

во батьківщина львів

П'ятниця, 2 травня 2014, 10:37

Студенти зі Сходу прибули на форум "Схід і Захід разом" до Львова

во батьківщина львів

1 травня до Львова прибула делегація студентів зі Сходу України, які візьмуть участь у триденному молодіжному форумі «Схід і Захід разом».

Про це повідомили організатори форуму. 

Участь у форумі візьме більш ніж сто студентів із Донецька, Луганська та Маріуполя. Найбільша делегація, яка налічує 40 осіб, прибула з Донецька. Завтра, на форумі до них приєднаються студенти Львова та Івано-Франківська.
На залізничному вокзалі Львова делегацію студентів та представників інтелігенції зустріли народні депутати Ігор Васюник та Михайло Хміль, активісти громадських і політичних організацій, представник Львівської міської ради.

Зустрічали делегацію святково вбрані львівські дівчата у вишиванках. Нотку урочистості внесла мелодія сурмача львівської Ратуші.

Загалом, у Львові гості зі Сходу перебуватимуть три дні, з 1 по 3 квітня. Для них львів’яни приготували насичену програму. Як розповів організатор акції Тарас Баранецький, сьогодні молодь побуває з екскурсією у Львівській міській раді та познайомляться з історичним центром міста. Ввечері гостей чекає вечірка у етностилі за участю львівських виконавців.

Найбільше заходів заплановано на 2 травня. Спершу відбудеться екскурсія до королівської Жовкви. Після обіду гості візьмуть участь у роботі форуму «Схід і Захід разом». Очікується, що кількість учасників форуму складе понад 200 осіб. Закінчиться форум ухваленням резолюції і акцією розгортання найбільшого в світі державного прапора України, розміром 60 на 40 метрів.

На це дійство біля пам’ятника Івану Франку о 18 годині запрошуються усі охочі. Тут працюватимуть аніматори, а вкінці усіх чекає загальне фото за участі учасників Форуму.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.