Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

П'ятниця, 2 травня 2014, 17:53

Тимошенко: Порошенко хоче повернути владу олігархам

Петро Порошенко вже домовився з олігархами та після виборів хоче повернути їм важелі влади.

Про це сьогодні на прес-конференції заявила кандидат в Президенти України Юлія Тимошенко, передає кореспондент Варіантів.

"Петро Олексійович, який домовився з олігархією, і який хоче повернути їм важелі влади, а фактично ще раз зрадити, як в 2005 році. Проект "Любі друзі-2" просто не пройде. Не секрет, що Помаранчева революція провалилася  тому, що поки ми стояли на майдані, клани уклали всі угоди з новим президентом" – заявила Юлія Тимошенко.

Також Тимошенко згадала про зустріч Порошенка та Фірташа у Відні.

"Керівник штабу Порошенка, заявив, що не зустрічався у Відні з Дмитром Фірташем. Натомість у інстерв'ю BBC Фірташ розповів, що зустріч відбулася.

Група Фірташа багато років підтримує партію УДАР. Якщо ми не хочемо ремейків провалу революції , треба сказати один одному правду, а не замовчувати, робити вигляд, що у нас всі демократичні сили є єдиними, що вони всі служать Україні і що вони незалежні від олігархії.

Якщо всупереч рейтингам Віталія Кличка, його, по суті, примусили підтримати Петра Порошенка. Це говорить про стратегічні домовленості. Вони призведеть до досить важких наслідків", – додала лідер ВО "Батьківщина".

Крім цього, кандидат в Президенти України Юлія Тимошенко заявила, якщо народ не хоче бачити її на посту президента – є багато інших кандидатів, не зв'язаних з олігархією.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко заявила, що до неї щодня приходять делегати Петра Порошенка з пропозицією зняти свою кандидатуру з виборів.

Також Юлія Тимошенко звернулася до Володимира Путіна та заявила, що Україна не виконуватиме ультиматумів, які ставить Російська Федерація.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.