Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

компартія

kontrakty.ua

Вівторок, 13 травня 2014, 11:56

Турчинов проситиме Мін'юст заборонити Компартію

компартія

Турчинов позбавив Симоненка слова у Верховній Раді і звертатиметься до Мін’юсту щодо співучасті КПУ в сепаратистській діяльності та заборони КПУ.

Про це пише "Голос України".

Зокрема, під час виступу на пленарному засіданні лідер КПУ Петро Симоненко звинуватив українську владу та виконавців антитерористичної операції у тому, що вони воюють із власним народом, із інакомислячими.

Голова Верховної Ради Олександр Турчинов зупинив виступ Симоненка і позбавив його слова. «Брехунам не місце в парламенті, - сказав Турчинов. - Брехати будете в іншому місці. Цинізм комуністичної фракції просто шокує. Симоненко повторює пропаганду і дезінформацію Російської Федерації. Це цинічна брехня».

Турчинов заявив, що звертатиметься до Міністерства юстиції щодо співучасті представників КПУ в організації терористичної та сепаратистської діяльності, і що за наявності доказів Мін’юст має подати матеріали щодо заборони Комуністичної партії України.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.