Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

image.tsn.ua

Четвер, 7 червня 2012, 16:00

УНА-УНСО планує йти єдиним фронтом зі «Свободою» на вибори

Голова політради УНА-УНСО Ігор Мазур заявив про намір своєї партії йти на вибори єдиним фронтом з ВО «Свободою», якщо не буде протидії з боку останньої.

 «Свобода» хоче висунути своїх кандидатів в усіх округах. Ми б хотіли узгодити з неї деяких наших», - сказав на прес-конференції головний командир УНСО Юрій Шухевич.

Шухевич відкидає можливість співпраці УНА-УНСО з Об’єднаною опозицією та КОДом, але заявив про перспективу домовленостей з окремими людьми з оточення Наталії Королевської.

«Ми маємо намір співпрацювати з іншими національно орієнтованими силами», — сказав він. - Серед них: УДАР, КУН, УНП, УРП «Собор».

«Ми можемо з різними силами домовлятися про окремі кандидатури, про яких ми нормальної думки», — сказав І. Мазур.

УНА-УНСО на парлментських виборах представлять лише кандидати в одномандатних округах.

Юрій Шухевич сказав, що його бажання балатуватися в депутати України не є остаточним.

Нагадаємо, що парламентські вибори пройдуть 28 жовтня 2012 року. Юрій Шухевич — український політичний діяч, член Української Гельсінкської Групи, політичний в'язень у 1948—1956, 1958—1968, 1972—1988 роках, син головнокомандувача УПА Романа Шухевича. В серпні 2006 року Президент України Віктор Ющенко присвоїв Юрію Шухевичу звання Героя України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.