Варіанти,  15 травня 2014

Коуби ДНР (ч. 2)

Донецька народна республіка

І знову народна творчість українців традиційно не стоїть на місці під час АТО та ДНР та вдосконалюється у візуальному напрямку.

Казковий донбаський люд моментально реагує на події сьогоднішнього дня медобірними лайками і тому ми підбираємо другу партію коубів про ДНР та АТО.

У них невизначений донбаський нарід продовжує невтомно та безцеремонно коментує події вчорашнього дня, щоб, принаймні, передбачати ситуації дня майбутнього.

Штепні господарочки, Девід Боуї та особлива близькість до народних балконів військових гелікоптерів тут поєднуються з інфантильними танцями дорослих людей і саме тому качають краще Петросяна та брати Пономаренки.

Донбаський нарід – мобільний та віртуальний і саме тому така візуальна творчість конкретних мас є живим свідченням їх повстання у межах дозволених совковим минулим.

Отож, любі друзі, знову вперед до творчого натхнення та фантазійного поєднання трагічного та смішного, що і є дотиком справжнього життя, хоча деяким вагітним та особливо вразливим пропонуються певні обмеження для перегляду цих веселих картинок.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.