Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

музей територія терору

dyvys.info

Четвер, 15 травня 2014, 15:00

Львівська міськрада затвердила інвестиційний проект будівництва «Території терору»

музей територія терору

Сьогодні, 15 травня, 72 голосами сесії Львівської міськради було прийнято ухвалу про затвердження Програми інвестиційного проекту, умов конкурсу та конкурсної документації з вибору інвестора для укладення інвестиційної угоди.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

В ухвалі йдеться про затвердження інвестиційного проекту, що об’єднує два об’єкти інвестування в один проект із двома компонентами.

Це дозволить потенційному інвестору залучити кошти для будівництва Меморіального музейного комплексу тоталітарних режимів «Територія Терору» на просп. В. Чорновола, 45 та добудувати навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад першого ступеня» у мікрорайоні Сихів-18.

Після завершення будівництва, музейний комплекс «Територія Терору» перейде в комунальну власність територіальної громади міста, а навчально-виховний комплекс – у власність інвестора з урахуванням певних вимог громади.

Першою частиною інвестиційного проекту передбачається завершення будівництва двоповерхового будинку начально-виховного комплексу, який складатиметься з трьох блоків: дошкільного і шкільного підрозділів та блоку спільних приміщень.

Друга частина проекту передбачає будівництво проектованого музейного комплексу «Територія Терору», що складатиметься з чотирьох зон, а саме: «Аванзони», «Алеї тоталітаризму», «Пересильної тюрми № 25» та автостоянки для відвідувачів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.