Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ув'язнення

kharkov.comments.ua

Четвер, 15 травня 2014, 17:17

Мешканця Львівщини засудили за контрабанду засобів прихованої зйомки

ув'язнення

Мостиський райсуду Львівської області засудив громадянина України, який контрабандним шляхом ввозив в Україну спеціальні технічні засоби отримання інформації, призначені для ведення прихованої фото- та відеозйомки.

Про це повідомила прес-служба УСБУ у Львівській області.

Нагадаємо, у січні цього року СБУ затримала 40-річного мешканця Львівщини, який намагався контрабандно ввезти в Україну 16 спецзасобів, закамуфльованих під автомобільні брелки, цифрові годинники та кулькові ручки. Зловмисник приховав СТЗ у конструктивних порожнинах власного автомобіля.

Експертиза підтвердила, що вилучені прилади є спеціальними технічними засобів негласного отримання інформації.

За рішенням суду правопорушника визнано винним у вчиненні злочину передбаченого ч.1 ст.201 (контрабанда, тобто переміщення через митний кордон України поза митним контролем або з приховуванням від митного контролю спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації) Кримінального кодексу України, та призначено покарання у вигляді 3 років позбавлення волі з іспитовим терміном 1 рік.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.