Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

повінь

facebook.com/vasilenko.pavlo

П'ятниця, 16 травня 2014, 14:46

Через негоду відсутній доїзд до двох населених пунктів Львівщини

повінь

На Львівщині через негоду досі немає доїзду двох населених пунктів, а залізниця між Дрогобичем і Самбором не функціонує. Крім цього без світла залишися майже 50 населених пунктів.

Про це на брифінгу повідомила голова Львівської ОДА Ірина ех, передає кореспондент Варіантів.

Через дощ піднявся рівнень води на ріках басейну Дністра. Через це постраждали Дрогобицький, Жидачівський,  Сколівський, Старосамбірський, Самбірський, Сокальський, Турківський, Буський райони та місто Борислав, місто Дрогобич.

Крім цього 47 населених пунктів повністю знеструмлені, а 18 - частково. Також відсутнє газопостаціання до 13 населених пунктів. Наразі більше ста осіб ведуть роботи по відновленню газопостачання.

Енергетики ведуть роботи по відновленню постачання електрики у Старосамбірському, Жовківському та Золочівському районах.

В деяких місцях немає можливості відновити подачу електроенергії, оскільки паводки ще не зійшли.

Через руйнування залізничного полотна між Самбором та Дрогобичем скасували 4 поїзди, а вончі скасують ще 2.

Нагадаємо, внаслідок сильних опадів піднявся рівень води у річках, замулено водойми водозаборів, тому ввечері 15 травня та ранком 16 травня у Бориславі подача води мешканцям відбуватись не буде.

Тривалі дощі зумовили різкий підйом рівня води в річках Старосамбірщини. У результаті 15 травня в районі було оголошено надзвичайний стан місцевого значення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.