Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пікет

Четвер, 22 травня 2014, 10:59

Стоматологи перенесли свій пікет під кабінет Андрія Садового

пікет

Сьогодні, 22 травня, працівники 4-ої стоматологічної поліклініки, які вимагають звільнення з посади головного лікаря Галини Ляльки, почали голодування та перенесли свій пікет в коридор Львівської міськради.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Працівники поліклініки анонсували, що голодуватимуть в кабінеті міського голови Львова Андрія Садового. Щоправда, через відсутність мера на робочому місці стоматологи вирішили голодувати в коридорі, біля дверей міського голови.

Стоматологи повідомили, що чекатимуть Андрія Садового під кабінетом, поки він не прийде. Це може тривати й декілька днів.

Учасники акції вимагають звільнення лікаря Галини Ляльки через те, що вона, за словами пікетувальників, веде себе по хамськи з персоналом, а в поліклініці діють корупційні схеми.

Голодування розпочали близько десяти працівників 4-ої стоматологічної поліклініки.

Нагадаємо, 13 травня, під стінами Львівської міської ради працівники 4-ої стоматологічної поліклініки встановили намет, оголосили акцію протесту та поспілкувалися із мером Львова Андрієм Садовим.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.