Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівський аеропорт

П'ятниця, 23 травня 2014, 12:30

Гендиректора львівського аеропорту звільнили з посади

львівський аеропорт

Голова Львівської ОДА Ірина Сех погодила звільнення Романа Гонтарєва з посади гендиректора Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Д. Галицького

Про це Сех повідомила у листі до Міністра інфраструктури України Максима Бурбаки, передає прес-служба Львівської ОДА.

«Ваша пропозиція щодо звільнення Гонтарєва Романа Петровича з посади генерального директора державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького» відповідно до поданої ним заяви за угодою сторін з достроковим розірванням укладеного з ним контракту погоджена», – йдеться у листі.

Нагадаємо, днями гендиректор ДП "Міжнародний аеропорт "Львів" Роман Гонтарєв подав заяву з проханням звільнити його із займаної посади.

Додамо, що у березні працівники пікетували аеропорт у Львові з вимогою звільнити гендиректора. Працівники були обурені тим, що керівництво сформоване ще одіозним регіоналом Борисом Колесніковим, люди якого були задіяні в корупційні схеми, чим нанесено непоправної шкоди державному бюджету та комплексу аеропорта. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.