Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

беркут

real-vin.com

Неділя, 25 травня 2014, 17:03

У Львові в 120 ОВК екс-беркутівець влаштував "п’яний дебош", – Правий сектор

беркут

Колишній працівник розформованого спецпідрозділу «Беркут» Орест Ходів Орест, який повторно працевлаштувався в міліції, нині влаштував п’яний дебош в 120 ОВК, що у Львові на вулиці К.Левицького 67.

Про це повідомляє прес-служба Правого сектору.

Початок виборчого дня чоловік розпочав з чарки і замість охорони громадського порядку, він навпаки - почав заважати членам ОВК виконувати свою роботу.

Зі слів очевидців, на звертання «Слава Україні!» новоспечений правоохоронець вигукував у приміщенні ОВК «Слава Беркуту!». Більше того, будучи при виконанні службових обов’язків та міліційній формі, чоловік приніс з собою в окружну комісію атрибути розформованого спецпідрозділу міліції: берет та значок і хизувався ними перед працівниками та вихвалявся, що він був на Майдані.

Коли один з членів ОВК зробив зухвалому правоохоронцю зауваження, той почав погрожувати йому фізичною розправою і виганяти на вулицю. На місце події виїхали представники «Правого сектору».

Крім цього, члени окружкому викликали міліцію та написали відповідну заяву в правоохоронні органи. Втихомирювати п’яничку приїхали перші міліційні чини регіону - начальник ГУ МВСУ у Львівській області Дмитро Загарія та керівник Львівського міського управління міліції Сергій Зюбаненко, які чомусь намагалися «вигородити» нетверезого охоронця. «Дебошира у погонах» вони забрали з собою, повідомили в прес-службі Правого сектору. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.