Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

дубневичі

Понеділок, 26 травня 2014, 14:33

Дубневичі хочуть взяти у концесію "Водоканал" у Миколаєві

дубневичі

ТзОВ «Енергія-Новий Розділ» може стати концесіонером міського комунального підприємства "Миколаївводоканал".

Про це повідомляє офіційний сайт Миколаївської районної ради.

Рішення про концесію було прийняте Миколаївської райрадою, проте після позачергової сесії Миколаївської райради призупинили це рішення через тиск громади.

На думку представників громади, депутати перевищили власні повноження, коли приймали рішення про передачу "Миколаївводоканалу" у концесію. Адже «Енергія-Новий Розділ» є єдиним підприємством, яке претендує на концесію, оскільки має водозабір у Миколаївському районі. Крім цього, термін концесії є досить тривалим – 49 років. Також представників громади непокоїть, чому передається у концесію прибуткове підприємство, якщо це можна робити тільки із банкрутами та економічно невигідними фірмами.

26 травня проблему концесії водоканалу обговорюватимуть на громадських слуханнях, а згодом депутати Миколаївської райради зберуться на сесію, на якій, зокрема, вирішуватимуть це питання.

Нагадаємо, засновниками товариства є міське комунальне підприємство «Розділтеплокомуненерого» (10%) та ТОВ «Агропромислове підприємство «Львівське» (90%).  Власниками останнього є Ярослав та Богдан Дубневичі у рівних долях.   

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.