Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

діти

fotokanal.com

Середа, 28 травня 2014, 15:53

На "Південному" стартують літні табори для школярів

діти

Літні табори для львівських школярів протягом усього літа триватимуть на базі дитячих та спортивних закладів, розміщених на території ТВК «Південний» (вул. Щирецька, 36). 

Дітям забезпечать цікаве, пізнавальне та активне дозвілля під наглядом професійних вихователів, повідомив прес-центр ТВК "Південний".

Літній табір на "Південному" передбачає перебування дитини з 9 до 18 години з понеділка до п’ятниці. У вартість путівки входить щоденне триразове гаряче харчування, різноманітні спортивні заняття та творчі майстер-класи, супровід медичного працівника.

Зокрема, упродовж 10-денного таборового заїзду у дітей передбачено плавання у басейні, заняття (на вибір): художньою гімнастикою, хореографією, дитячим шейпінгом, міні-футболом, бойовими мистецтвами чи боксом; творчий розвиток (бісероплетіння, мистецький та художній гуртки). А також зустрічі з цікавими людьми, відомим спортсменами та олімпійськими чемпіонами, виїзні екскурсії, активні ігри, прогулянки та розваги у дитячому пізнавально-розважальному центрі «Веселка».

Для батьків літній табір на «Південному» - це можливість забезпечити своїм дітям активне і цікаве літо, сповнене нових вражень та досягнень.

Минулоріч літні табори на «Південному» упродовж літа відвідало близько півтисячі маленьких львів’ян, віком від 6 до 12 років.

Детальнішу інформацію можна дізнатися за телефонами: (067) 900-59-70 або (032) 295-52-06, а також у спортивному комплексі «Грація» чи дитячому центрі «Веселка» на території ТВК «Південний».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.