Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

прокуратура львова

Понеділок, 2 червня 2014, 13:55

Син заступника Генпрокурора працює у прокуратурі Львові

прокуратура львова

Андрій Голомша, який є сином заступника в.о. Генерального прокурора Миколи Голомші, призначений на посаду заступника прокурора м. Львова.

Про це повідомляється на сайті прокуратури Львівської області.

Довідка. Андрій Голомша народився 10 жовтня 1984 року в с. Пукеничі Стрийського району Львівської області. Вступив на юридичний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка. Ще в студентські роки почав працювати в органах прокуратури. У березні 2007 року його було призначено на посаду старшого помічника прокурора Личаківського району м. Львова. В липні 2008 року був призначений на посаду заступника прокурора Солом'янського району м. Києва. У сфері його повноважень - нагляд за дотриманням законодавства при надходженні, реєстрації та вирішенні заяв і повідомлень, пов'язаних із вчиненням злочинів, при розслідуванні слідчими прокуратури кримінальних справ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.