Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт дороги

s-sm.ru

Вівторок, 3 червня 2014, 14:57

На ремонт закривають частину вулиці Куліша

ремонт дороги

Завтра, 4 червня, розпочинається капітальний ремонт вулиці Куліша на ділянці від вул.Зернової до вул.Шпитальної.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Відтак, з 8:00 год. вулицю закриють для проїзду транспорту. Під час ремонтних робіт комунальники планують замінити водопровідні та каналізаційні мережі, відремонтувати дорожнє покриття проїзної частини та тротуарів.

«На цій вулиці прокладений старий австрійський водогін, який є в аварійному стані. Ремонтувати його вже не доцільно, необхідно повністю замінити. Відтак під час капремонту вулиці ми прокладемо новий водогін вздовж Куліша від Шпитальної до Зернової, замінимо усі будинкові водопровідні вводи, а також каналізаційні випуски з будинків, ринви. На місці приєднання каналізаційних випусків до центрального колектора збудуємо близько 30 колодязів. Роботи будуть проводитися на глибині 6 метрів», - зазначили у ЛМКП «Львівводоканал».

Як поінформували в управлінні інженерного господарства ЛМР, планується, що роботи з заміни каналізіційно-водопровідних мереж триватимуть 2 тижні, далі відновлюватимуть дорожнє покриття та тротуари.

На час ремонтних робіт транспорт курсуватиме по пр.Чорновола, також закриту ділянку вул.Куліша можна оминати по вул. Джерельній – Балабана.
Про терміни виконання усіх робіт буде повідомлено додатково.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.