Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

p-p.com.ua

Вівторок, 3 червня 2014, 16:05

На Львівщині військкоматам надали приміщення в оренду за 1 грн в рік

Львівська облрада надала в оренду Львівському обласному військовому комісаріату нерухомість спільної власності територіальних громад області за пільговою орендною платою, що склала 1 гривню за рік.

Про це йдеться у рішенні «Про надання в оренду нерухомого майна Львівському обласному військовому комісаріату», за яке проголосували 83 депутатів облради на сесії.

У пільгову оренду передано приміщення Львівського обласного військкомату на вул. І.Франка, 25 та приміщення на вул. Данила Апостола, 16, де розташований збірний пункт Львівського обласного військкомату.

Також, під дію рішення підпадають приміщення Радехівсько-Кам’янка-Бузького, Пустомитівсько-Городоцького, Золочівського-Перемишлянського об’єднаних районних військових комісаріатів, Стрийського об’єднаного міського військкомату, Сколівського районного військкомату, Бродівського об’єднаного районного військкомату та призовного пункту Жидачівсько-Миколаївського об’єднаного військомату.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.