Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

податки

outsidethebeltway.com

Середа, 4 червня 2014, 09:40

На Львівщині великі платники податків сплатили цьогоріч понад 1,4 млрд. грн. податків

податки

За січень-травень 2014 року великі платники податків, які перебувають на обліку в Спеціалізованій державній податковій інспекції з обслуговування великих платників у м. Львові МГУ Міндоходів, перерахували до загального фонду державного бюджету 1314,3 млн. грн., до місцевого бюджету м. Львова – 92,3 млн. гривень.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Загалом за цей період великі підприємства перерахували до зведеного бюджету 1 млрд. 406 млн. гривень. За наслідками проведених фахівцями інспекції перевірок з початку року додатково надійшло 50,1 млн. гривень.

Основними джерелами наповнення бюджетів залишаються такі платежі як податок на додану вартість – 525,9 млн. грн., податок на прибуток підприємств – 431,3 млн. грн., акцизний податок – 286,3 млн. грн., податок з доходів фізичних осіб – понад 91,7 млн. гривень.

У травні поточного року СДПІ з ОВП у м. Львові МГУ Міндоходів мобілізовано до зведеного бюджету 266,8 млн. грн. Завдяки великим платникам податків державний бюджет поповнився на 239,7 млн. грн., місцевий бюджет м. Львова – майже на 27,1 млн. гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.