Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

велодоріжка

zaholovok.com.ua

Середа, 4 червня 2014, 10:21

Директор підприємства та комунальний працівник нажилися на велодоріжках

велодоріжка

Правоохоронці оголосили про підозру директору одного з приватних підприємств та працівнику комунального підприємства Львова, які понаднормово використали майже 150 тисяч гривень на облаштування велодоріжки.

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області встановили, що у процесі виконання робіт з облаштування велодоріжки уздовж транспортної магістралі Львова кількість використаних матеріалів, вказаних у актах виконаних робіт, не відповідає їх фактичному вкладенню.

Проведеною будівельною експертизою встановлено, що директор одного з приватних підприємств та працівник комунального підприємства понаднормово використали майже 150 тисяч бюджетних гривень.

У рамках відкритих кримінальних проваджень, слідчим відділом Львівського міського управління міліції оголошено про підозру у скоєнні злочину директору приватного підприємства передбаченого за ч.4 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України та у скоєнні злочину працівнику комунального підприємства Львова передбаченого за ч.2 ст.367 (службова недбалість) КК України.

Наразі у кримінальних провадженнях триває досудове розслідування.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.