Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт дороги

trimisto.com

Середа, 4 червня 2014, 17:55

У Львові вулицю Куліша закрили на ремонт

ремонт дороги

Сьогодні, 4 травня, на ремонт закрили частково вул.Куліша на ділянці від Шпитальної до вул.Зернової.

Ремонт інженерних мереж тут триватиме до 18 червня. Далі ремонтуватимуть дорожнє покриття та тротуари.

Як розповів начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир, на час ремонту вул.Куліша автобуси курсуватимуть по пр.Чорновола, поворот на вул.Городоцьку здійснюватимуть на перехресті пр.Свободи та вул.Городоцької. Тролейбус №13 зараз курсує у штатному режимі.

Нагадаємо, сьогодні, 4 червня, розпочався капітальний ремонт вулиці Куліша на ділянці від вул.Зернової до вул.Шпитальної. Відтак, з 9:00 год. вулицю закриють для проїзду транспорту. Під час ремонтних робіт комунальники планують замінити водопровідні та каналізаційні мережі, відремонтувати дорожнє покриття проїзної частини та тротуарів.

Як поінформували в управлінні інженерного господарства ЛМР, планується, що роботи з заміни каналізаційно-водопровідних мереж триватимуть до 20:00 год. 18 червня, далі відновлюватимуть дорожнє покриття та тротуари.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.