Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

лісгосп

academchaplaincy.org.ua

Четвер, 5 червня 2014, 20:50

Афганська сотня взялася за головного бібрського лісника через скарги його підлеглих

лісгосп

Сьогодні, 5 червня, Афганська сотня приїхала люструвати в.о. директора «Бібрського лісового господарства» Володимира Борща через  скарги лісників на репресії з боку керівництва.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Працівники «Бібрського лісовового господарства» подали в прокуратуру заяву, у якій звернулися із проханням про звільнення Володимира Борща з посади директора. За словами деяких працівників, під час революції Борщ примушував робочих «Бібрського лісового господарства» їхати на Антимайдан. У разі відмови він погрожував звільненням. У заяві залишили свої підписи 15 осіб.

Приїхавши в «Бібрське лісове господарство», афганська сотня на чолі з Ігором Коцюрубою зібрали працівників лісгоспу, щоб вияснити ситуацію.

Сам Володимир Борщ, попри прохання своїх підопічних, так і не з’явився на робочому місці.

Завтра на 2 годину заплановані збори робочого колективу «Бібрського лісовового господарства» на котрих працівники повинні провести голосування за, чи проти звільнення Володимира Борща із займаної посади.

"Якщо виявиться, що Борщ примусив хоч одну людину поїхати на Антимайдан, його тут більше не буде. Він сам напише заяву на звільнення», – заявив керівник Афганської сотні Ігор Коцюруба. 

Нагадаємо, керівник Афганської сотні Ігор Коцюруба передав голові Пустомивської РДА Роману Филипіву вимогу Люстраційного комітету перевірити доцільність перебування на посаді начальника відділу Держкомзему Романа Мигаля.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.