олександр ковальчук,  10 червня 2014

Село і люди

Львівський десант вистрибнув на інавгурацію Порошенка і поки летів, то гальмував маринарками та сукенчинами.

Львівські парашутисти відразу були підхоплені столичними неброзичливцями і каталогізовані Червоною книгою.

Їх щасливі лиця були зафіксовані перед інавгурацією президента України, що найголовніше – опісля, на вечірці з такої урочистої нагоди.

Провінційні обличчя зафіксовані у всій своїй загадковій красі та обрамлені обрамленням з бромом.

Місцеві звичаї та ритуали натільної етнографії продемонстровані у всій своїй природній обмеженості між Сяном та Доном.

Отож, у путь, любі друзі, любими друзями Рошену і рашену.

Розпочинається наша фотографічна стежина з недоброзичливої ЖЖ politichanka з заголовком "Бандеровская мода на инаугурации Порошенко" та деякими веселими коментарями.

І тут найбільше не пощастило з коментом львівському нардепу Ярославу Дубневичу та його зоряним візерункам.

Та дещо невиспаному нардепові Ярославу Гінці з мальовничих Брюхович.

Свободівського нардепа Михайла Блавацького оминула коментаторська доля, бо там й так усе зрозуміло.

Тут ми переходимо на сторінки Української правди, де й відбувається інавгураційна вечірка.

Тут відразу в очі кидається львівська співачка Руслана у дикому наряді з Краківського ринку.

 

Сотник Парасюк, який змінив те, що було змінено за три дні до його історичної зміни, і який тепер, за словами Миколи Савельєва, сидить за антитерористичними телефонами десь у Дніпропетровську, усміхнено селфіться на телефон колишнього власника Металіста Олександра Ярославського у кумпельній компанії Інни Богослівської.

На цій історичній миті, що змінила хід історії ми переходимо на сторінки Главкому, щоб наочно споглядати блиск та злидні львівських куртизанок.

Місцева кунсткамера представлена широко і достатньо глибоко.

Ось львівській нардеп Степан Курпіль.

А ось колишній голова Львівської ОДА Віктор Шемчук. Саме його багато місцевих туристів хоче бачити новим головою Львівської ОДА після відставки свободівки Сех.

А ось стоїть на стрьомі голова Львівської обласної ради Петро Колодій, якого у народі величають тетею-Петею.

А це знову нардеп Гінка стовбичить за спинами старших товаришів.

Львівський нардеп Ігор Васюник та очільник Департаменту державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України Василь Пісний лише відтіняють своєю стриманою присутністю увесь гіпюровий вихор нардепки Лідії Котеляк крізь який можна помітити усе і не тільки. І це бімба цього сезіну.

Після екзилу Януковича Ганна Герман все більше прибідняється втратою дорогої людини і тому такий нєфорський стайл з елементами бомжувального луку – це саме те, що діктір прописав.

Оксана Білозір, львівська кума Марини Порошенко, також намагається бути у відповідних трендах і саме тому їй так пасує ця фольклорна кічуха.

Секретар РНБО Андрій Парубій ніяк не позбудеться слідів юнацького максималізму на обличчі, бо його внутрішня конституція добре знає, що її власник не відповідає займаній посаді за жодними параметрами.

Голова НБУ Степан Кубів щось говорить про курс гривні, але схоже, що йому навіть не вірить його львівський побратим Михайло Хміль з вічно зажуреним обличчям дегустатора.

І на фініші – епічний файл із зображенням усіх гнаних та голодних львівською краю, його теперішня квінтесенція та, схоже, що вічна контузія.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.