Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

беркут

news.spilno.tv

П'ятниця, 13 червня 2014, 10:20

До підпалу бази "Беркуту" може бути причетний один з її керівників, – прокуратура

беркут

Правоохоронці отримали відомості щодо можливої причетності до організації та вчинення підпалі на базі батальйону особливого призначення "Беркуту" одного із керівників батальйону.

 

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

З огляду на це, та згідно вимог ст.216 КПК України, 3 червня прийнято рішення про необхідність розслідування вказаного злочину слідчими прокуратури Львівської області.

На даний час у провадженні ретельно перевіряється версія про вчинення злочину саме працівниками правоохоронного органу, зокрема, і вищезгаданим керівником спецпідрозділу.

Окрім цього, триває проведення комплексної пожежно-технічної експертизи, яка надасть висновки про причини та інші обставини підпалу приміщення спецпідрозділу.

Зазначимо, що ряд суттєвих відомостей одержано у ході допитів саме очевидців події.

Відтак, прокуратура просить громадськість, а також працівників спецпідрозділу активно долучитись до розслідування та надати слідству інформацію про відомі їм обставини.

Нагадаємо, 20 лютого внаслідок підпалу бази львівського «Беркуту» загинуло два працівники підрозділу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.