Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кіберзлочинність

comments.ua

Вівторок, 17 червня 2014, 12:52

Прокуратура завела кримінал на творців групи Вконтакті "Львівська народна республіка"

кіберзлочинність

За фактом незаконної діяльності інтернет-спільноти "Львівська народна республіка" зареєстровано кримінальне провадження.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, прокуратурою Львівської області 14 червня поточного року, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.110 КК Уркаїни (Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України).

Зазначимо, що підставою для реєстрації вказаного кримінального провадження стало виявлення у мережі Інтернет інформації щодо протиправної діяльності інтернет-спільноти «ЛНР- Львівська народна республіка», яка функціонує в соціальній мережі «Вконтакте». За допомогою цієї мережі, невстановлена особа- засновник вказаної групи, проводить агітаційну роботу серед користувачів. Зокрема, формує деструктивні погляди і думки окремих громадян, пов’язані з посяганням на територіальну цілісність і недоторканність України.

Кримінальне провадження для проведення подальшого досудового розслідування скеровано у слідчий відділ УСБУ у Львівській області.

Крім того, у відповідності до ч.1 ст.37 КПК України в провадженні призначено групу прокурорів для здійснення процесуального керівництва.
Наразі досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.