Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ляшко

ipress.ua

Четвер, 19 червня 2014, 09:32

Олега Ляшка облили зеленкою у Львові

ляшко

Позафракційного нардепа Олега Ляшка облили зеленкою у Львові. Це сталось близько 22:00 біля Високого Замку, перед будівлею львівської обласної телерадіокомпанії.

Про це повідомляє телеканал ZIK.

Ляшко приїхав взяти участь у програмі "Народний контроль" в ефірі телеканалу. Коли нардеп під'їхав до приміщення львівського телебачення, натовп невідомих молодиків став вигукувати "Ганьба!" та вимагати, щоб нардеп вийшов до них.

"Ми вийшли з машини і побачили натовп, близько 100-150 людей, які просто стояли", - розповідає фотограф Ляшка. Це були в основному молоді люди 16-17 років.

"А що ви тут робите?", - запитав Ляшко. У відповідь він нічого не почув, однак вже буквально перед самим входом до будівлі молодики підбігли і облили його зеленкою. Потім швидко побігли у натовп.

Сам Ляшко вважає, що це так "Свобода" зустрічає його у Львові. "Я можу тільки припускати хто це: або "свободівці", або "колоради". Хоча, звідки у Львові можуть взятися "колоради"?", – роздумував Ляшко. 

Присутній у студії народний депутат України Маркіян Лопачак відразу ж заперечив причетність своєї політсили до такої "акції". "Повірте, "Свобода" не ставить собі на меті обливати Ляшка зеленкою під телестудією. Зараз ми займаємось кориснішими для України справами", – запевнив нардеп.

Охорона телеканалу стримала натовп від подальших дій. Міліція прибула на місце події, однак просто подивилася на те, що відбувається і поїхала.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.