Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Свято Музики

facebook.com/fetedelamusique.lviv

П'ятниця, 20 червня 2014, 14:10

У Львові відбудеться друге Свято Музики

Свято Музики

Не зважаючи на події в країні, організатори Свята музики у Львові, запевняють, що скасовувати його ніхто не збирається.  

"Ми багато думали, як вчинити у цій ситуації, але вирішили таки проводити. Синергія, що утворюється, важлива як єднальний чинник, – сказала Євгенія Нестерович, медіа-координатор свята – Ця синергія дозволяє подолати тривогу. Ми розуміємо, що зараз емоційно дуже важко, тому важливо підтримувати одне одного, підтримувати місто таким єднанням і налаштуванням на добро".

Так, як свято є некомерційним заходом, виконавці самі обирають собі репертуар собі. Тому організатори сподіваються, що учасники поставляться до нього з розумінням та оберуть потрібні композиції.

"Свято іде в розріз з тим, що відбувається нас в країні. Це день пошанування музики, а "свято" – рекламна назва. Ми часто міркуємо, що музика – це щось розважальне, але це не так. Це не там музика, яку грають на весіллі. Це музика, яку люди грають серйозно. Більшість музикантів – професійні, вони заробляють цим на життя, і вони час від часу потребують висловитися своєю мовою. Навіть у такий скрутний час" – зазначив Євген Гулевич, головний координатор Свята Музики у Львові. 

Нагадаємо, що зв’язку із ситуацією у країні скасовано декілька фестивалів на території Львова та Львівщини, а саме: Флюгери Львову, Alfa Jazz Fest, гастрономічний фестиваль "Львів на тарілц", Підкамінь тощо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.