Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ветеринарний університет

loda.gov.ua

Середа, 25 червня 2014, 17:00

Ректором Львівського ветеринарного університету обрано Володимира Стибеля

ветеринарний університет

Ректором Львівського національного університету ветеринарної медицини обрано професора Володимира Стибеля.

За посаду ректора ВНЗ боролись троє претендентів, інформує прес-служба університету.

На конференцію було обрано 200 делегатів. Участь у голосуванні взяло 189 осіб.

За результатами таємного голосування найбільше голосів отримав професор, завідувач кафедри паразитології та іхтіопатології, доктор ветеринарних наук Володимир Стибель. Його кандидатуру підтримало 180 делегатів конференції (95 % голосів).

За професора кафедри годівлі тварин і технології кормів, доктора сільськогосподарських наук Любомира Дармограя віддано 6 голосів, а професора кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності, доктора економічних наук Богдана Пунько не підтримав жоден делегат.

Відповідно до Закону України «Про вищу освіту» на розгляд міністра аграрної політики та продовольства України подаються кандидатури претендентів, що набрали більше 30% голосів конференції трудового колективу. Після вивчення протоколу та необхідних документів міністр підписує відповідний контракт.

Конференція трудового колективу Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького рекомендувала міністрові Ігорю Швайці заключити контракт з професором В.Стибелем.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.