Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

перекриття вулиць

pravda.lutsk.ua

Середа, 25 червня 2014, 17:05

В суботу перекриють ряд вулиць Львова

перекриття вулиць

У суботу, 28 червня, у Львові у зв`язку з проведенням декількох заходів відбудеться ситуативне перекриття автомобільного руху.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

З 12:00 до 13:00 год, у зв`язку з проведенням акції «Леополіс Гран Прі - проти війни!», терміном до 15 хвилин буде призупинений рух транспорту на ділянці: вул. Вітовського - пл. Франка - вул Стрийська - вул. Героїв Майдану.

З 11:00 до 12:00 год, у зв`язку з проведенням маршу, приуроченого до 200-ліття з дня народження Тарас Шевченка, терміном до 5 хвилин буде призупинений рух транспорту за маршрутом: вул. С. Бандери - вул. Митрополита Андрея - пл Св. Юра - вул Листопадового Чину - вул Гнатюка - просп. Свободи.

З 16:00 до 17:00 год, у зв`язку з процесійною ходою, терміном до 5 хвилин буде призупинений рух транспорту за маршрутом: пл. Соборна - пл Галицька - просп. Свободи - вул Беринди - пл. Катедральна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.