Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Горбань - Корся

rallysport.ru

Неділя, 29 червня 2014, 15:49

Валерій Горбань посів 4 місце в класі WRC 2 в Польщі

Горбань - Корся

Сьогодні в Польщі завершиився етап Чемпіонату світу з ралі Lotus Rally Poland 2014.

Екіпаж команди української команди Eurolamp WRT фінішував на 4 позиції заліку WRC 2 (15 позиція абсолютного заліку). Екіпаж Валерія Горбаня та Володимира Корсі програв лідеру заліку Отту Танаку понад 2 хвилини.

"Все чудово пройшло, ми дуже задоволені. Гонка дуже швидка, я б навіть сказав, враження, шо швидша за Фінляндію. Є місця, де по декілька кілометрів потрібно їхати "повним газом", не відпускаючи в незначних поворотах. І часто це між деревами та у вузьких місцях. Я б назвав Ралі Польщі гонкою штурманів: тут екіпажу необхідно без найменших помилок працювати зі стенограмою", – пілот Eurolamp Валерій Горбань у Facebook.

В абсолютному заліку переміг пілот Volkswagen Себастьян Ож'є, а поляк, екс-пілот Формули-1, Роберт Кубіца фінішував 21-им через аварію.

На цьому етапі не стартував інший український екіпаж Юрія Протасова та Павла Черепіна.

Нагадаємо, 8 червня, в  Італії завершився шостий етап Чемпіонату світу з ралі, де виступили три українські екіпажі. Екіпаж Горбаня та Корсі заверший цю гонки останнім в класі 2.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.