Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

залізничний вокзал

vorobus.com

П'ятниця, 4 липня 2014, 10:40

У Львові п'яний чоловік замінував залізничний вокзал

залізничний вокзал

4 липня о 00.28 невідома особа за телефоном «102» повідомила міліціонера про замінування у м. Львові будівлі Головного залізничного вокзалу та що вибух відбудеться о 6.00 ранку.

Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось, інформує прес-служба Департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з „ Планом дій ” у складі 85 осіб та 9 од. техніки (з них 9 осіб та 2 од. техніки від ГУ ДСНС України у Львівській області).

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб, з будівлі вокзалу виведено близько 350 пасажирів та 80 осіб обслуговуючого персоналу. Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при управлінні МВС України на Львівській залізниці разом з кінологом проведено обстеження приміщень та прилеглої території вокзалу – вибухового пристрою не виявлено.

О 03.30 працівниками міліції затримано підозрюваного, у стані алкогольного сп’яніння, в скоєнні дзвінка про замінування залізничного вокзалу. Роботи завершено о 06.39. Затримки руху залізничного транспорту не було. За фактом події проводиться дослідча перевірка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.