Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

земельна ділянка

peritus.com.ua

Понеділок, 7 липня 2014, 15:43

На Львівщині сім'ям учасників АТО виділять 300 га землі

земельна ділянка

На Львівщині сім'ям учасників АТО визначили земельні ділянки загальною площею 299,77 гектара у межах та за межами населених пунктів. 

Про це повідомляє прес-служба ГУ Держземагентства у Львівській області.

Військослужбовцям пропонується надати у власність земельні ділянки за межами населених пунктів із земель державної власності для ведення особистого селянського господарства, садівництва, індивідуального дачного будівництва для військовослужбовців, які героїчно боронять нашу державу, та сім’ям загиблих у ході антитерористичної операції захисників Вітчизни.

Для приватизації землі військовослужбовцям, або членам їх сім`ї, необхідно із заявою звернутися безпосередньо до Головного управління Держземагентства у Львівській області або до територіального органу Держземагентства за місцем проживання.

Зазначеним особам буде наданий повний супровід виготовлення відповідної документації та здійснення приватизації у найкоротші терміни.

Безоплатна приватизація здійснюється громадянами України, які раніше не скористалися правом на безоплатне отримання у власність земельної ділянки відповідного цільового призначення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.