Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

трускавець

trimisto.com

П'ятниця, 11 липня 2014, 12:30

Трускавець прийняв понад 200 переселенців із Криму та Донбасу

трускавець

Починаючи від березня, коли на Львівщину почали прибувати перші переселенці з Криму, трускавецькі санаторії та пансіонати прийняли понад 200 осіб.

Про це повідомила голова Львівської ОДА Ірина Сех, передає прес-служба адміністрації.

«На наш заклик дати тимчасовий прихисток кримчанам, а пізніше – й жителям Донеччини й Луганщини відгукнулися керівники багатьох оздоровниць Трускавця, – зазначила Ірина Сех. – І зараз в цьому курортному місті перебувають переселенці й їх далі продовжують приймати. Тому мені прикро чути коментарі для ЗМІ заступника міського голови Трускавця Юрія Яворського про те, що місто відмовилося надати місця в пансіонатах переселенцям. Думаю, що ще прикріше це читати керівникам санаторіїв, які оселили в себе кримчан та донеччан. Причому переселенці там отримують найкращі умови – не тільки проживання й харчування, а й оздоровчі процедури», – зазначила Ірина Сех.

Вона також нагадала, що в санаторії «Женева» прийняли шахтарів, які врятувалися з полону сепаратистів – Олександра Вовка та Олександра Гурова з родиною. В «Бескиді» також розмістили п’ятьох донеччан, які були ув’язнені сепаратистами за допомогу українським військовим. Прихистили переселенців і «Джерело», і «Нафтуся Прикарпаття» та інші.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.