Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

суд

ks.arbitr.gov.ua

П'ятниця, 11 липня 2014, 13:07

Господарський суд призупинив аукціон з продажу приміщення на площі Ринок

суд

Сьогодні, 11 липня, об 11.00 год, аукціон з продажу приміщення на пл. Ринок, 28 призупинено.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Представник виконавчої служби зачитав рішення Господарського суду Львівської області про призупинення аукціону з об’єктів малої приватизації, а саме приміщення за адресою пл. Ринок, 28, площею 314 кв. м.

«Ми сьогодні невідкладно подамо позовну заяву про апеляційне оскарження даної ухвали. І сподіваємось, що у короткому терміні суд належно швидко розгляне і прийме рішення для того, щоб ми могли продовжити дії і провести аукціон, з метою отримання максимально можливих надходжень до бюджету. Процедура реєстрації закінчена. Далі буде проведена подальша процедура торгів», - переконує начальник управління комунальної власності ЛМР Інна Свистун.

«Ми зробимо відповідні запити, коли надійшла заява, коли була розписана на того чи іншого суддю, коли було прийнято до розгляду ці документи, через який час після цього була винесена ухвала, яким чином Господарський суд і коли її скерував. Бо до нас вона прийшла зі супровідним листом заявника і, відповідно, вже при самій процедурі аукціону було оголошено виконавчою службою про заборону. Ми вчинимо всі необхідні дії і все буде висвітлено тим чи іншим способом», - зазначила начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.