Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

АТО

news.bigmir.net

Понеділок, 14 липня 2014, 10:21

Матері воїнів штурмували Залізну бригаду з вимогою назвати загиблих в АТО

АТО

У неділю, 13 липня, в місті Яворові Львівської області заплакані дружини та батьки військовослужбовців, які зараз перебувають в зоні АТО, штурмували КПП 24-ї окремої механізованої Залізної бригади імені Данила Галицького.

Мета – змусити командирів нарешті оголосити списки загиблих та поранених «залізняків» під Зеленопіллям Луганської області ще 11 липня, повідомляє IA ZIK.

За словами матерів військовослужбовців, вони вже з розуму сходять, живучи дві доби в невіданні про долю своїх синів. 

«Якби ми знали, хто саме поранений і де знаходиться, поїхали б здавати кров, повезли ліки», – кажуть мешканці військового містечка Яворова. 

Дружини вояків прийшли, здебільшого, разом з маленькими дітками. Були серед них і вагітні.

Офіцер, який вийшов до людей, списки загиблих та поранених таки зачитав, але при цьому наголосив, що ця інформація є попередньою. А рідних про загиблих сповіщають військові комісари. 

З його слів, загинуло – 18 «залізняків», а поранень зазнало – 54.

Водночас Яворівсько-Мостиський військовий комісар, підполковник Володимир Петрівський розповів, що серед загиблих військовослужбовців 24-ї ОМЗБ є п’ятеро яворівчан: це Андрій Леськів (м. Яворів), Тарас Мисик (м. Новояворівськ), Михайло Логін (с. Коти), Юрій Косів (с. Старичі), Петро Василиха (с. Дрогомишль).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.