Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

П'ятниця, 18 липня 2014, 18:48

Двоє військовослужбовців з Львівщини потрапили до полону

Військовослужбовці Тарас Матвісів (Львівський прикордонний загін, в/ч 2144) та Валерій Виноградов потрапили до полону на Сході.   

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зниклих військовослужбовців впізнали родичі у відеоролику про полонених на Сході. 

Тарас Матвісів був скерований в розпорядження Азово-Чорноморського регіонального управління ДПСУ для подальшого проходження служби та не прибув до місця призначення.

Зі слів сестри військовослужбовця, невідомі особи зняли його з поїзда у Донецьку під час слідування до нового місця служби.

Військовослужбець Виноградов Валерій 15 червня був направлений з військового госпіталя (ВМКЦ Західного регіону, м.Львів) у свою військову частину (м.Калинів Самбірського району Львівської області).

Валерій Виноградов повинен був взяти особисті речі та повернутись назад у госпіталь для лікування. 17 червня рідного брата військовослужбовця було поінформовано, що останній не повернувся і щодо нього порушено кримінальну справу.

Брат впізнав Валерія Виноградова на цьому ж відео.

Голова Львівської ОДА Ірина Сех звернулась до СБУ та МВС з проханням застосувати всі можливі методи для звільнення заручників з полону.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.