Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

маркування російських товарів

antikor.com.ua

П'ятниця, 25 липня 2014, 13:04

Маркувати російське будуть усі торгові мережі Львівщини

маркування російських товарів

Львівська ОДА зобов'язала торгівельні заклади на території області забезпечити спеціальне маркування російських товарів.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні за підписом голови Львівської ОДА Йосифа Ситника, передає прес-служба адміністрації.

У розпорядженні також йдеться, що голови РДА та голови міст обласного значення мають провести роз’яснювальну роботу з керівниками підприємств торгівлі всіх форм власності щодо першочергового забезпечення торговельних мереж продовольчими та непродовольчими товарами українських товаровиробників.

Торгівельні заклади мають проводити рекламні акції для підтримки реалізації товарів українського виробництва, в т.ч. вироблених на території Львівської області.

Торгівельні заклади на території Львівщини назалежно від форм власності, які реалізовують товари російського походження, мають забезпечити їхнє спеціальне маркування позначкою «Товари з Російської Федерації» або окремо наносити зображення прапора Російської Федерації на цінники.

«Товаром російського походження вважати товар, вироблений, розфасований, зібраний, вирощений, надрукований на території Російської Федерації, чи товар, виробником якого є суб’єкт підприємницької діяльності – фізична особа чи юридична особа Російської Федерації, зареєстрована у Російській Федерації», – йдеться в розпорядженні.

Нагадаємо, 10 липня, на сесії Львівської міськради депутати ухвалили рішення, згідно з яким на російських товарах з’явиться спеціальне маркування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.