Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

укрпошта

comments.ua

Понеділок, 28 липня 2014, 11:59

Укрпошта не підніматиме тарифи на доставку преси

укрпошта

Укрпошта не підвищуватиме тарифи на доставку періодичних видань.

Про це в інтерв’ю «Редакторському порталу» повідомив комерційний директор Укрпошти Василь Веселий, передає прес-служба Мінінфраструктури.

«Доставка залишається нашою соціальною функцією – часто ми є єдиним зв’язком для людей з найвіддаленіших куточків країни із зовнішнім світом. Зважаючи на суспільно-політичну ситуацію, позиція і Міністра інфраструктури, і підприємства така: тарифи на доставку преси не піднімати. Ні цьогоріч, ні в наступному році», - зазначив Василь Веселий.

За словами комерційного директора Укрпошти, торішнє підняття тарифів на доставку періодики стало логічним наслідком загальноекономічних процесів і не принесло бажаного комерційного ефекту, адже тариф не змінювався протягом 5 років. «Це не означає, що ми відмовляємося від своїх намірів підвищувати якість послуг. Ми боремося за те, щоб періодичні друковані видання доходили вчасно – дата в дату»,– зауважив Василь Веселий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.