Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

кінофільми

yak-prosto.com

П'ятниця, 1 серпня 2014, 17:04

Львівська обласна контора прокату кінофільмів може залишитися без бюджетних коштів

кінофільми

Якщо до кінця серпня обласна рада не виділить із бюджету кошти, то Львівська обласна контора прокату кінофільмів не зможе виплачувати зарплату своїм працівникам. 

Про це Варіантам повідомив директор установи Андрій Бабінський.

«Депутати на сесії облради повинні затвердити програму фінансування контори на друге півріччя 2014 року. Це питання вже давно включено до порядку денного, проте на попередніх сесіях до нього так і не дійшли», - розповідає Андрій Бабінський.

Таким чином, керівництво не зможе виплачувати зарплату своїм 11 працівникам.

«Важливим є той факт, що ті кошти, котрі Львівська облрада виділяє для контори прокату фільмів, йдуть виключно на оплату праці нашого штату. Все інше, як наприклад, оплата оренди приміщення та різні технічні питання ми вирішуємо самостійно», - додав Андрій Бабінський.

Директор Львівської обласної контори прокату фільмів розповів, що облрада повинна виділяти 400 тис. грн з бюджету, щоб керівництво могло виплачувати заробітну плату робітникам протягом року.

«Втім, десь у березні 200 тис. грн із цієї суми комусь віддали. Тому ми й чекаємо, поки нам виділять гроші на друге півріччя 2014 року, адже кошти для працівників практично вичерпані», - зазначив Андрій Бабінський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.