Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

енергозбереження

poltava.pl.ua

Середа, 6 серпня 2014, 14:34

Більше тисячі жителів Львівщини взяли кредит за програмою енергозбереження

енергозбереження

4 банки та 9 кредитних спілок дають населенню кредити на впровадження енергозберігаючих заходів.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

За Програмою, станом на 31 липня видано  1 069  кредити на загальну суму 12,4 млн грн (зокрема, в 2014 році 390 кредити на суму понад 5,3 млн. грн). Сума до відшкодування з обласного бюджету становить 3,03 млн. грн (зокрема, 2014 року відшкодовано 917 161,50 тис. грн).

Зокрема кредити дають такі банки: ПАТ АКБ «Львів» , ПАТ «Ощадбанк», ПАБ «УКРІНБАНК», ПАТ «ОКСІ БАНК».

Крім цього, обласна програма цьогоріч розширює свою діяльність. Уперше цього року до її реалізації пропонують долучити представників ОСББ.

Львівська обласна рада вирішила збільшити фінансовий ресурс на цю програму. Відповідні зміни депутати внесуть на найближчій сесії обласної ради. Окрім того, незабаром планується провести засідання Асоціації місцевих рад „Ради Львівщини", на якому планують обговорити питання реалізації програми у районах області.

Відповідні зміни депутати внесуть на найближчій сесії обласної ради. Окрім того, незабаром планується провести засідання Асоціації місцевих рад „Ради Львівщини", на якому планують обговорити питання реалізації програми у районах області.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.